Catamaran

Spectaculair en niet zo moeilijk om te leren.

Catamaran zeilen is de meest sportieve en snelste vorm van het zeilen. Hier kun je echt over het water scheren met 1 romp uit het water. Spectaculair en niet zo moeilijk om te leren.

Elke (aspirant) watersporter is een andere watersporter. Door bij lessen en trainingen de groepen aan deelnemers klein te houden en zoveel mogelijk in te gaan op de persoonlijke wensen en leerstijlen van deelnemers speelt de instructeur niet alleen de rol van ‘leraar’ maar probeert hij de deelnemer ook steeds weer uit te dagen. Daarvoor hebben alle instructeurs een watersportopleiding van het VDWS gevolgd. Ook is het VDWS het internationale kwaliteitskeurmerk van alle aangesloten watersportcenters. Windy Waters draagt deze vlag dan ook met trots.

Hang Loose

Level 0

Cat experience

Een kennismakingsles voor iedereen!

Vanaf de eerste seconde op het water vaar je de boot helemaal zelf. Natuurlijk gaat de instructeur mee om je te begeleiden. Er zijn 3 ‘tools’ die je nodig hebt om de catamaran helemaal onder controle te houden. Tijdens deze les leer je ze alle 3 kennen en bedienen. Hierna heb je echt wel de ‘kick van het catamaranzeilen’ te pakken! Wetsuit en zwemvest incl!

Level 1

Beginnerscursus

Veilig en zelfstandig het water op!

In 3 dagen leer je alle basics van het catamaran zeilen. Veiligheid en zekerheid staan hierbij voorop. Naast alle basismanoeuvres leer je ook veel over onder andere de koersen, uitwijkregels en organisatie op het water. Deze cursus wordt afgesloten met een officieel internationaal erkend examen waarna je ook echt je catamarancertificaat kunt behalen. De cursus is incl. wetsuit en zwemvest.

Level 2

Opfris- of overstapcursus

Hoe ging dat nou ook alweer precies?

Wanneer je al aardig wat zeilervaring hebt, maar nog nooit op een catamaran hebt gevaren, of wanneer het alweer een tijdje geleden is, brengt deze cursus je weer veilig en zeker op niveau. Incl wetsuit en zwemvest

Priveles

Net die ene lastige ‘move’ leren?

Een privéles is helemaal toegespitst op jouw wensen en niveau.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

0