Sloep huren

varen op het Veluwemeer, zonder vaarbewijs een lekker dagje uit!

Huur een sloep bij Happy Boats!

Heerlijk varen met een sloep op het Veluwemeer.

Omdat de vaarsnelheid onder het wettelijk maximum van 20 kilometer per uur ligt, heb je voor de boten van Happy Boats geen vaarbewijs nodig. Dus draai de sleutel om, start die motor en varen maar!

De sloepen van Happy Boats zijn uitgerust met een comfortabele zitting en een stuur waardoor er niets in de weg staat voor zowel de gasten als voor jou als kapitein om te genieten van het varen.

Windy Waters werkt al jaren samen met Happy Boats Sloepverhuur. Een sloep kunt u daarom rechtstreeks huren bij Happy Boats.

Om een sloep te reserveren ga je hieronder naar de website van Happyboats en reserveer je je sloep direct digitaal. Op de geboekte datum en tijd haal je de sleutels op bij ons op het watersportcentrum Windy Waters. Je krijgt van ons dan alle uitleg hoe je met de sloep omgaat samen met de vaarkaart en het Boat Book. Wist je dat je met de sloep allerlei eilanden op het Veluwemeer kan ontdekken?

Happy Boats - Luxe Sloep (Corsiva 495 met cabrioletkap) 5-6 pers.

De Gentle 495 spiegelsloep is de perfecte boot om zorgeloos te vertoeven op het water. Door zijn stoere vormgeving, ruime en comfortabele zitplaatsen, logische indeling en perfecte vaareigenschappen, is deze sloep het paradepaardje van Happy Boats Sloepverhuur en Droomparken. Bestuur deze boot nu zonder vaarbewijs! 

Een groot voordeel is de lage doorvaarhoogte en geringe diepgang van de Gentle 495, waardoor u toegang heeft tot de laagste bruggen en kleinste slootjes. Aan de achterkant van de sloep is een comfortabele diepe zit met een hoge rugleuning. In de boeg biedt een ronde bank plek voor drie tot vier personen en bij het stuur is plek voor minimaal twee personen. 

De sloep is compleet uitgevoerd met kabelaring, zitkussens, stuurconsole, stuurwiel en cabrioletkap tegen zon, wind en regen. In het midden kan een praktische tafel gemonteerd worden voor een luxe (picknick) lunch of borrel aan boord. 

Met de 9,9pk behaalt de sloep een snelheid van maximaal 19,5 kilometer per uur. Lengte 495 cm, breedte 200cm. Krijg jij al zin om te varen?

Happy Boats - Luxe Sloep (Gentle 535 met Cabrioletkap) 6-8 pers.

De Gentle 535 is een ruime luxe sloep voor 6 tot 8 personen. De boot heeft een ruime indeling. Voorin heeft de boot een ruime rondzit voor 6 personen. Deze rondzit is om te bouwen tot een comfortabel zonnedek. Daarnaast heeft de sloep een diepe kuip, met rondom hoge rugkussens. 

Aan weerszijde van de boot zitten grote opbergvakken. Achter is een brede zitbank waar 2 tot 3 personen kunnen zitten. De boot is voorzien van een cabrioletkap tegen zon, regen en wind. De Liberty kan een snelheid halen van 19,5 kilometer per uur.

Het VDWS (Verband Deutscher Wassersport Schulen) stelt zich ten doel een compleet aanbod van diensten te realiseren op het gebied van watersport door een sys- teem voor elk niveau aan te bieden, wat tot in detail is doorontwikkeld.

Om dit doel te bereiken richt het VDWS zich voornamelijk op:

  • –  De opleiding van watersportinstructeurs

  • –  het zorg dragen voor de aangesloten watersportscholen

  • –  het overbrengen van de hoge kwaliteitsuitstraling in alle opleidingen

  • –  het onderhouden en uitbouwen van het opgezette licentiesysteem

  • –  het aanbieden van goede dienstverlening en kwaliteitsgerichte producten

  • –  het vertegenwoordigen van al haar leden, zowel de watersport- scholen als ook de instructeurs individueel.

    Het VDWS telt vandaag de dag minstens 540 aangesloten water- sportscholen met in totaal maar liefst meer dan 4000 instructeurs.

    Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons aanbod in opleidingen of onze aangesloten scholen? Wij staan u graag hiervoor te woord.