Europarcs Resort Veluwemeer

idyllisch gelegen aan het veluwemeer; rust en natuur

Europarcs Veluwemeer is een schitterend vakantiepark, direct gelegen aan het Veluwemeer. Een natuurrijke plek met heel veel mogelijkheden om het Veluwemeer te ontdekken.

Windy Waters heeft ook een vestiging op het strand van Resort Veluwemeer, waar activiteiten als suppen, windsurfen, kanovaren, waterfietsen en andere activiteiten worden aangeboden. Of het nu gaat om de allereerste kennismaking, puur materiaal huren of nét even die speciale ’move’ leren waar je altijd al van droomde… Een natuurverkenning naar de eilandjes per sloep, kano of sup is hier zeer aan te raden.

Je kunt hier bij ons: windsurfen, suppen, kanovaren en beachvolleyen. Het is hetzelfde gebied als dat van Bad Hoophuizen, maar 2 kilometer verderop.

‘PLAY THE WIND’

LUXE OVERNACHTINGS MOGELIJKHEDEN

Of je nu een eigen camper, caravan of tent mee hebt genomen, of in een van de ruime chalets wilt overnachten na een dag hard surfen, op Europarcs Resort Veluwemeer vind je passende accommodaties voor elk gezelschap.

Activiteiten agenda

Vorige
Volgende

Contact gegevens

Randmeerweg 8
8071 SH Nunspeet

Tel: 0031 (0)6 536 16 370
Mail: info@windywaters.nl

BTW: 860824056B01
KvK: 76882160

Het VDWS (Verband Deutscher Wassersport Schulen) stelt zich ten doel een compleet aanbod van diensten te realiseren op het gebied van watersport door een sys- teem voor elk niveau aan te bieden, wat tot in detail is doorontwikkeld.

Om dit doel te bereiken richt het VDWS zich voornamelijk op:

  • –  De opleiding van watersportinstructeurs

  • –  het zorg dragen voor de aangesloten watersportscholen

  • –  het overbrengen van de hoge kwaliteitsuitstraling in alle opleidingen

  • –  het onderhouden en uitbouwen van het opgezette licentiesysteem

  • –  het aanbieden van goede dienstverlening en kwaliteitsgerichte producten

  • –  het vertegenwoordigen van al haar leden, zowel de watersport- scholen als ook de instructeurs individueel.

    Het VDWS telt vandaag de dag minstens 540 aangesloten water- sportscholen met in totaal maar liefst meer dan 4000 instructeurs.

    Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons aanbod in opleidingen of onze aangesloten scholen? Wij staan u graag hiervoor te woord.