Hoofdlocatie BAD HOOPHUIZEN

De perfecte plek voor liefhebbers van watersport

Onze hoofdlocatie bevindt zich op het park Bad Hoophuizen; een schitterend vakantiepark, direct gelegen aan het Veluwemeer. Een unieke locatie met heel veel mogelijkheden voor jou als echte waterrat

Windy Waters ligt aan de Surfspot Bad Hoophuizen, waar echte pro’s, maar ook beginners, die sinds kort hebben geleerd over het water te scheren Windy Waters jaarlijks weten te vinden. Of het nu gaat om de allereerste kennismaking, puur materiaal huren of nét even die speciale ’move’ leren waar je altijd al van droomde…

Je kunt hier: Windsurfen, wingen, suppen, catzeilen, kanovaren, waterfietsen, beachvolleyen of lekker chillen aan de beach bar.

‘PLAY THE WIND’

Luxe overnachtings mogelijkheden

Of je nu een eigen camper, caravan of tent mee hebt genomen, of in een van de ruime chalets wilt overnachten na een dag hard surfen, op Bad Hoophuizen is er altijd een plek te vinden!

Activiteiten agenda

Vorige
Volgende

Contact gegevens

Varelseweg 211
8077 RB Hulshorst,
The Netherlands

Tel: 0031 (0)6 536 16 370
Mail: info@windywaters.nl

BTW: 860824056B01
KvK: 76882160

Het VDWS (Verband Deutscher Wassersport Schulen) stelt zich ten doel een compleet aanbod van diensten te realiseren op het gebied van watersport door een sys- teem voor elk niveau aan te bieden, wat tot in detail is doorontwikkeld.

Om dit doel te bereiken richt het VDWS zich voornamelijk op:

  • –  De opleiding van watersportinstructeurs

  • –  het zorg dragen voor de aangesloten watersportscholen

  • –  het overbrengen van de hoge kwaliteitsuitstraling in alle opleidingen

  • –  het onderhouden en uitbouwen van het opgezette licentiesysteem

  • –  het aanbieden van goede dienstverlening en kwaliteitsgerichte producten

  • –  het vertegenwoordigen van al haar leden, zowel de watersport- scholen als ook de instructeurs individueel.

    Het VDWS telt vandaag de dag minstens 540 aangesloten water- sportscholen met in totaal maar liefst meer dan 4000 instructeurs.

    Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons aanbod in opleidingen of onze aangesloten scholen? Wij staan u graag hiervoor te woord.