SUP

Stand Up Paddling is niet meer van het water weg te denken. Staand op een lang surfboard peddelen over het Veluwemeer is een leuke uitdaging voor het hele gezin. Een ‘full body work-out’ of lekker genieten van de zonsondergang op het water. Haal eruit wat er voor jou in zit. Dit maakt de sport zo veelzijdig.

Bij deze sport hoort ook een juiste techniek. Als officieel SUP-center beschikken we over het juiste materiaal, kennis en vaardigheden om jong en oud tot in de fijnste details het suppen aan te leren.

Daarnaast bieden we verschillende events aan. Doe mee met onze wekelijkse SUP-tocht op woensdagavond, of een sessie SUP-Yoga en Bootcamp; dit zijn ook geweldige combi’s.

Ben je met een groep? Maak kennis met onze MEGA-sup! Tot 10 man tegelijk nemen we per board mee. Niet alleen je eigen evenwicht wordt hierbij op de proef gesteld, maar ook nog eens het teamwork!

Level 0

Alle basistechnieken

Dit is een leuke kennismaking met het suppen waarin alle basistechnieken worden aangeleerd om veilig en snel over het water te bewegen. Dit combineren we dan met een leuke tocht of leuke games

Hang Loose

Level 1

Verdieping

In deze training gaan we dieper in op de meest efficiënte peddeltechniek door het gebruiken van het hele lichaam. We leren gevorderde peddelslagen zoals de J-slag, C-slag, Crossbow-turn en Pivot-turn.

Hierna mag je je officieel Stand Up Paddler noemen.

SUP TOCHT

Enjoy the lake

Heb je al wat ervaring met suppen, doe dan mee met onze wekelijkse suptocht. Elke woensdagavond meeten we bij ons watersportcentrum en gaan we gezamenlijk op verkenning. Elke week doen we weer iets nieuws op de SUP. Ook gaan we met onze Volkswagen surfbus nieuwe locaties ontdekken.

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer info over data, tijden en aanmeldingen!

Hang Loose

SUP & WELLFIT

Yoga en Bootcamp

Een yoga-sessie heeft al een heerlijk effect op je mind. Maar een yoga clinic met het kabbelende water en de natuur om je heen is letterlijk grensverleggend.

Nog uitdagender wordt het wanneer we een heuse Bootcamp op het water neerzetten. Naast sportiviteit en uithoudingsvermogen komt Balans ook even om de hoek kijken. Houd de agenda in de gaten!

0