Verhuur materiaal

ALGEMEEN

Altijd beschikbaar materiaal

Hieronder vind je informatie wat voor materialen we zoal verhuren. Of het nu gaat om SUPs, windsurfmateriaal of catamarans, we hebben altijd genoeg materiaal beschikbaar en daardoor hoef je dus niet voor te reserveren. We willen zo flexibel mogelijk voor iedereen blijven en daardoor nemen we voor windsurfmateriaal geen reserveringen vooraf aan. Dat is simpelweg ook niet nodig, tenzij je met een hele groep komt. In dat geval kun je ons het beste even een mail sturen.

Kom gewoon lekker langs en geniet van de chille sfeer.

WINDSURFEN

Rookie of Pro

Ons verhuurmateriaal bestaat uit de merken Naish, Severne, STX en Prolimit. We verdelen ons windsurfmateriaal in ‘Rookie’ en ‘Pro’

Rookiemateriaal zijn boards ontwikkeld voor beginners, herintreders en toervaarders. We hebben zelfs inflatable boards die zo licht en makkelijk hanteerbaar zijn dat iedereen erop wegvaart. Ook voor kleine kinderen hebben we speciaal materiaal waarop ook zij zelfs snel wegvaren. De zeilen zijn van duurzaam Dacron gemaakt en zo gevormd dat manoeuvres makkelijk zijn aan te leren. Dit materiaal is dus echt op ‘Progressie’ gericht.

We hebben ook een TANDEM-BOARD waarmee je met 2 man tegelijkertijd op kan surfen. Come check it out!

Pro-materiaal is bij ons bedoeld voor mensen die de snelheid zoeken, willen planeren, en misschien zelfs jumps maken.
Doorgelatte zeilen in grootte variërend van 5,0 t/m 7,5 en boards van 60 t/m 180 liter die ook zonder zwaard te varen zijn.

CATAMARAN

TOPCAT-boten

Het Duitse merk TOPCAT versterkt al jaren ons equipment met TOPCAT catamarans. Deze zijn perfect voor de ondiepe omstandigheden bij ons op het Veluwemeer. De vaareigenschappen zijn ook gericht op de makkelijke ‘handling’ op het water. Je stapt dus zo op en vaart weg.

Wel is het van belang om aantoonbare catamaran ervaring te hebben. Wanneer je bij ons nog niet bekend bent, vaart er altijd het eerste half uur een instructeur met ons mee om zeker te zijn dat de controle over de boot te allen tijde voldoende is. Dit is een win-win situatie; Je leert er hoe dan ook altijd iets van, zonder daadwerkelijk een les te boeken.

STAND UP PADDLE

Equipment voor alle leeftijden

Onze SUP-vloot bestaat uit boards van Naish waar je makkelijk op opstaat en wegvaart. Dit maakt het lekker toegankelijk, ook voor mensen die nog nooit op een dergelijk board hebben gestaan. Voor kids hebben we speciale boards die wat korter en kleiner zijn, waardoor zij deze ook goed kunnen handlen.

Door het ondiepe water overal, is het risico van afdrijven minimaal. Je stapt zo van je board af en loopt terug, als het lastig is om terug te peddelen. Ook dit maakt het suppen bij ons zo makkelijk.

De peddels zijn onbreekbaar bij normaal gebruik en blijven drijven, zodat je ze niet verliest.

Ook hebben we een MEGA-SUP waar je met max. 10 man makkelijk op kan. Dit is echt een beleving voor de hele familie. Daarnaast beschikken we ook over een elektrische SUP voor mensen die liever lui dan moe zijn

0