Lifestyle

Hang Loose

WINDY WATERS

Gaat verder

Windy Waters gaat verder dan enkel erkende opleidingen en verhuur van professioneel materiaal. We bieden je een kijkje in de surfers-lifestyle door het organiseren van de beroemde Watersport BBQ. Een mooie afsluiting van bijvoorbeeld je opleiding of een mooi moment om samen te zijn met mensen met dezelfde passie voor de watersport.

Lifestyle

Chill

Om deze lifestyle goed vorm te geven beschikken we over een shop waar chille kleding te vinden is, handgemaakte mutsen, bamboo zonnebrillen en natuurlijk surfmateriaal. Maar ook gadgets zoals elektrische longboards en SUP’s.

Hang Loose

POWERKITE

Clinic

Een van de weinige sporten bij Windy Waters waarbij je niet nat wordt! Op het land doen we allerlei oefeningen met een matrasvlieger totdat jij de fijne kneepjes onder de knie hebt.

Ideaal als je nog te jong bent om te kitesurfen of als je gewoon graag vliegert. Zorg dat je goede dichte schoenen draagt.

SURVIVAL

Skills

Terug naar de basis! Leer hoe je met zo min mogelijk middelen kunt ‘overleven’ in de buitenlucht. Je gaat aan de slag met het bouwen van vuur, natuurlijk zonder aansteker of spiritus.

Ook leer je je eigen onderkomen bouwen waarin je eventueel ook de nacht kunt doorbrengen. Een uitdagende activiteit waar voor iedere leeftijd iets te leren valt. Wie durft?

GRAFFITI

workshop

In deze workshop leer je de basics van het gebruiken van de spuitbus en ga je zelf aan de slag met je eigen kunstwerk. Ben jij de toekomstige ‘Banksy’?

Trek oude kleding en schoenen aan.

MOUNTAINBIKE

tour door de Veluwe

De bossen van de Veluwe herbergen mooie paden die per mountainbike perfect te rijden zijn. Onder begeleiding van een instructeur verken je deze mooie routes door het wild. Meld je bijtijds aan, dan zorgen wij voor de bike!

0