Kinderfeestje

Wat kunnen wij doen?

Organiseren

Zeg windy waters...

Wat kost het?

Lekker een dagje

Feesten

Daar zijn wij expert in!

Iets te vieren op het water of liever droog? Avontuurlijk, creatief of beiden?
Het kan allemaal!

Feestjes vieren doen we allemaal. Speciaal voor kids bieden we een heel breed aanbod aan activiteiten en mogelijkheden. En dat niet alleen op het water! 

Op maat, aangepast aan jouw wens, onder begeleiding van ervaren instructeurs. Zodat ook de ouders een ontspannen feestje hebben. Bij de organisatie houden we rekening met het weer. De deelnemers krijgen passende kleding aan op het water.

Organisatie

De activiteiten kunnen worden georganiseerd voor groepen van alle leeftijden vanaf 6 jaar. Het programma betreft per arrangement een halve dag en wordt op de doelgroep aangepast.

Daarnaast bevindt er zich op 15 meter loopafstand zowel een snackbar als ook een restaurant waar tegen groepstarieven het feestje in stijl afgesloten kan worden.

Neem contact met ons op om je wensen af te stemmen zodat wij een feestje voor je kunnen bouwen

SUPPEN

Paddle the lake

Op een board staan met een peddel, dat lukt iedereen nog wel. Maar het suppen is zoveel meer dan dat. Als groep maak je kennis met de verschillende peddeltechnieken, zodat je je zelfstandig op het water kan bewegen. We doen daarna SUP-games in de baai of maken gezamenlijk een tocht naar het eiland. De activiteit sluiten we af met onze MEGA-SUP!

GRAFFITI WORKSHOP

Leer de basics van de graffiti-art.

Maak je eigen meesterwerk!

Na een korte uitleg over hoe je de spuitbus gebruik en hoe je het ontwerp in je hoofd over kunt zetten op je doek gaan we aan de slag. Binnen no-time voel je je een echte Banksy!

VLOTBOUWEN

Zelf een vlot in elkaar bouwen en daarna natuurlijk ermee varen!

Met behulp van een aantal tonnen, houten balken en wat touw proberen we een (bijna) zeewaardig vlot te bouwen. Hiervoor is kennis van knopen natuurlijk van levensbelang! De instructeur leert je hoe je de knopen maakt.

Daarna gaan we de overkant proberen te bereiken op het vlot met de peddels. Nu hopen dat het niet uit elkaar valt.

MEGA-SUP

One for all and all for one!

Een super grote SUP waar je met wel 10 kids tegelijk op kunt! Wie houdt het droog? Daar kunnen we kort over zijn; niemand!
Samen met de instructeur doe je toffe SUPgames. Weten jullie zo samen te werken dat de SUP de richting in vaart die jullie willen?

WINDSURF EXPERIENCE

Hoe individueel deze sport lijkt te zijn, windsurfen doe je nooit alleen.

Deze sport is voor iedereen goed en makkelijk te leren, wanneer je de juiste tools en aanwijzingen krijgt. Leer in een dagdeel de basis van het windsurfen; het wegvaren, omdraaien en het veilig terugkomen. Als je deze basics onder de knie hebt kun je jezelf al aardig redden op het water.

SURVIVAL SKILLS

Terug naar de basis!

Leer hoe je met zo min mogelijk middelen kunt ‘overleven’ in de buitenlucht. Je gaat aan de slag met het bouwen van vuur, natuurlijk zonder aansteker of spiritus.

Ook leer je je eigen onderkomen bouwen waarin je eventueel ook de nacht kunt doorbrengen. Een uitdagende activiteit waar voor iedere leeftijd iets te leren valt. Wie durft?

Prijs per arrangement

6 t/m 10 deelnemers

€ 135,- Totaal per groep
  • Volledig verzorgde activiteiten
  • Ervaren en professionele instructeurs
  • Inclusief materiaal en evt wetsuits
  • Snackbar op loopafstand

Reserveer bij Windy Waters

Geef hieronder aan wat je zou willen leren van ons op het water en op welke datum/tijden je voorkeur naar uitgaat.
We komen dan bij je terug om een les in te plannen. Voor de lessen gelden de Algemene Voorwaarden voor lessen.