Jobs

Kom bij ons werken!

Windy Waters zet zich ook in voor instructeurs en mensen die graag in binnen- dan wel buitenland willen werken in de Watersportbranche.

Hang Loose

Assistent/Host

Neem een kijkje in de keuken van een watersportcentrum.

Wat komt allemaal kijken bij het runnen van een watersportcentrum? Als Watersportassistent leer je onder andere werkzaamheden uit te voeren in de volgende onderdelen:

  • Verhuur
  • Lesinplanning
  • Materiaalonderhoud en -reparatie
  • Introductielessen

Mocht je hierna besluiten dat werken in de watersport wel iets voor je is, kun je altijd doorstromen naar een opleiding tot watersport Instructor.

Wil je hier meer informatie over?

Opleiding Instructor

Het VDWS is de internationale brancheorganisatie voor de strandwatersporten.

Wil je als watersportinstructeur de wereld verkennen? Dan is een VDWS opleiding noodzakelijk. De opleiding duurt slechts een week en de opleiding wordt over de hele wereld georganiseerd. Na een stage bij een VDWS-school ben je officieel Windsurf- of Catamaran instructor.

Wil je meer informatie over de inhoud van de opleiding of de data en locaties?

Klik dan op de onderstaande knop. Mocht je hierna nog vragen hebben, kun je ook altijd contact met Windy Waters opnemen.

Wil je hier meer informatie over?

Jobs binnenland

Als VDWS Watersportinstructor zijn je mogelijkheden in Nederland heel groot in het watersportseizoen.

In haast elke provincie bevindt zich wel een of meer watersportscholen waar je van je hobby je beroep kunt maken. Echter ben je in Nederland vaak gebonden aan het watersportseizoen natuurlijk.

De vraag naar (goede) watersportinstructeurs en begeleiders wordt echter steeds groter. Dit biedt voor jou genoeg kansen. Ook als je je stage nog moet lopen!

Ben je op zoek naar een leuke locatie om te werken?

Jobs buitenland

Wat is er nu nog mooier dan van je hobby je beroep te maken en daarbij nog eens het buitenland verkennen?!

Voor sommige mensen de ultieme droom…

Check hier voor een impressie.

Club Robinson biedt je jobs aan in de watersport over de hele wereld. Alles wordt geregeld van vluchten tot verzekeringen, onderkomen en faciliteiten. Daarnaast krijg je een netto loon wat je aan het eind van de maand ook echt over houdt. Zo kun je je zorgeloos richten op je job en hobby!

Willem Kieboom is de Nederlands vertegenwoordiger voor deze droombaan bij Robinson.

Wil je meer weten?

Hang Loose
0