Bedrijven

Wat kunnen wij doen?

Organiseren

Zeg windy waters...

Wat kost het?

Lekker een dagje

buiten

Bedrijfsuitjes, workshops en vergader-combi.

Met je collega’s even in een andere setting? Gewoon een toffe tijd hebben of als team werken aan versterking vande samenwerking. Het kan allemaal!

ONDERNEMINGEN

Bedrijfsuitjes, workshops en vergader-combi. Windy Waters biedt in samenwerking met Droompark Bad Hoophuizen arrangementen aan speciaal voor bedrijven. Hierbij kan de focus liggen op teambuilding, het verbeteren van de groepsdynamiek en individuele rolontwikkelingen in een team. Dit wordt gedaan aan de hand van verschillende activiteiten onder begeleiding van een gediplomeerd therapeut.

Daarnaast bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid een teamevenement te organiseren waar gezelligheid en ontspanning voorop staan. Hierbij kan, door middel van de menukaart, het arrangement zelf vormgegeven worden.

“Het kapitaal van een onderneming wordt bepaald door de mensen die deze onderneming maken.”

TEAMBUILDING

Een teambuildingsdag is de uitkomst voor teams die graag willen groeien in hun manier van communiceren en samenwerken. Door verschillende groepsactiviteiten worden de kwaliteiten maar ook de verbeterpunten van het team bloot gelegd. Teamrollen worden in kaart gebracht en er worden vaardigheden aangereikt die het teamproces verbeteren. Tevens wordt hierdoor het vertrouwen in elkaar en de groepscohesie vergroot.

Dit alles zorgt voor een prettigere werkomgeving, betere communicatie en efficiëntere werksfeer. Goed voor de mensen in de onderneming, goed voor de onderneming zelf!

Er kan gekozen worden voor een dag of dagdeel, of juist meerdere dagen. De activiteiten worden, zoals eerder aangegeven, verzorgd door mensen met inzicht in groepsprocessen en kennis van groepsdynamica. Hierdoor is het ook mogelijk op voorhand een specifiek leerdoel of thema aan te geven waar de activiteiten op in zullen zoomen en zo het optimale gewenste resultaat te behalen.

Kosten voor 1 deelnemer

Je kunt losse lessen boeken, maar als je een lespakket afneemt ben je voordeliger uit! De uren worden verdeeld over meerdere lessen.

Kosten bij 2 deelnemers

(Kosten p.p.)

Je kunt losse lessen boeken, maar als je een lespakket afneemt ben je voordeliger uit! De uren worden verdeeld over meerdere lessen.

Wij staan klaar!

Organiseer uw bedrijfsfeest

Neem contact met ons op om in de wensen in kaart te brengen zodat wij een bedrijfsfeest om niet te vergeten aan kunnen bieden.

Het VDWS (Verband Deutscher Wassersport Schulen) stelt zich ten doel een compleet aanbod van diensten te realiseren op het gebied van watersport door een sys- teem voor elk niveau aan te bieden, wat tot in detail is doorontwikkeld.

Om dit doel te bereiken richt het VDWS zich voornamelijk op:

  • –  De opleiding van watersportinstructeurs

  • –  het zorg dragen voor de aangesloten watersportscholen

  • –  het overbrengen van de hoge kwaliteitsuitstraling in alle opleidingen

  • –  het onderhouden en uitbouwen van het opgezette licentiesysteem

  • –  het aanbieden van goede dienstverlening en kwaliteitsgerichte producten

  • –  het vertegenwoordigen van al haar leden, zowel de watersport- scholen als ook de instructeurs individueel.

    Het VDWS telt vandaag de dag minstens 540 aangesloten water- sportscholen met in totaal maar liefst meer dan 4000 instructeurs.

    Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons aanbod in opleidingen of onze aangesloten scholen? Wij staan u graag hiervoor te woord.